Indhold

Udsatte børn og unge

Bliv opdateret på den kommunale indsats over for udsatte børn og unge og find inspiration til udvikling og forbedring af indsatser på udsatte børn- og ungeområdet. I menuerne nedenfor, finder du inspiration til at udvikle og forbedre indsatser. Det gælder både organiseringen og sagsbehandlingsprocesserne, samt konkrete emner som familiepleje, børnepolitik og økonomi.

Nyheder

 • 22.03.18

  Ny runde i ledernetværket på området for udsatte børn og unge 2018-21

  Børne- og Socialministeriet, Socialstyrelsen og KL har i dag udsendt invitation til de kommunale chefer og ledere på det udsatte børne- og ungeområde til en ny runde i Børne- og Socialministeriets ledernetværk på det udsatte børne- og ungeområde i perioden 2018-2021. KL står for faciliteringen af netværket.

 • 07.03.18

  PPR konference den 13. juni 2018

  Nu åben for tilmelding! KL og Landssamrådet af PPR-chefer inviterer til PPR konference den 13. juni 2018 på Nyborg Strand. Temaet på årets konference er, at "Alle børn skal med". Der vil bl.a. være oplæg om usynlige eksklusionsprocesser, og hvad der skaber engagement hos alle børn og unge. Endvidere er der som altid en lang række gode workshops, som afspejler forskellige nye vinkler på PPR's arbejde med inkluderende læringsmiljøer i dagtilbud og skole.

 • 05.03.18

  KL's konference om Børn & Unge med psykiske vanskeligheder 20. marts 2018

  KL sætter på dette års konference spot på Børn & Unge med psykiske vanskeligheder. Konferencen afholdes denne gang tirsdag den 20. marts på Nyborg Strand. Over 500 politikere, embedsmænd og udstillere fra både kommuner, organisationer og private virksomheder har allerede tilmeldt sig. Du kan nå det endnu, vi har stadig åbent for tilmeldinger lidt endnu (efter "først-til-mølle"-princippet).

 • 08.02.18

  Udsatte børn – nøgletal 2018 er netop offentliggjort

  Nøgletal for udsatte børn 2018 ligger nu klar og kan læses her

 • 30.01.18

  Der er god grund til at interessere sig for udsatte børn og unges skolegang

  Det er nyt for flere, at den stærkeste beskyttelsesfaktor for, at udsatte børn og unge får et godt voksenliv, er, at de klarer sig godt i skolen og får en uddannelse.

Høringssvar

Annonce
Annonce

Annonce