Indhold

Nyheder

 • 30.11.17

  Susanne Docherty: Inddrag institutionerne i det strategiske arbejde

  Økonomiske centraliseringer hos kultur- og fritidsinstitutionerne sætter kommunerne i nogle ledelsesmæssige dilemmaer på kultur- og fritidsområdet, der kun kan løses, hvis der tænkes på tværs af fagcentre, institution og aktiviteter. Det mener Susanne Docherty, der på seminaret om styring og ledelse den 18. december deler erfaringer fra Helsingør Kommune.

 • 27.11.17

  Vederlag for fremstilling af lydaviser 2017

  Vederlaget for fremstilling og distribution af lydaviser udgør i 2017 83,00 kr. pr. abonnent.

 • 17.11.17

  Dialog om teaterområdet

  Skal jeres aftaler på teaterområdet have et servicetjek, skal I lave helt nye aftaler eller er der andre spørgsmål omkring de mange forskellige ordninger på teaterområdet, der trænger sig på? Frederikssund Kommune har taget initiativ til en gruppe på KL's Dialogportal, hvor kommuner kan dele viden og inspiration på området.

 • 16.11.17

  Carsten Hornstrup: Kultur- og fritidsområdet kan bidrage med anderledes perspektiver

  Kommunerne står med en mere og mere kompleks velfærdsopgave, som de kun kan løse, hvis velfærdsleverandørerne udvikler et mere mangesidigt blik for udfordringer og muligheder. Det kan kultur- og fritidsområdet i høj grad bidrage til, mener Carsten Hornstrup, der indleder seminaret om styring og ledelse på kultur- og fritidsområdet d. 18. december med et blik udefra.

Annonce
Annonce

Annonce