Indhold

Kommunernes It-Arkitekturråd

Kommunernes It-Arkitekturråd er forankringspunktet for kommunernes fælles it-arkitekturstyring, særligt med vægt på de retningsgivende dele af den fælleskommunale rammearkitektur.

Rådet er et strategisk forum, som består af 7 kommunale chefer samt repræsentanter fra KL og KOMBIT. Rådet mødes fast 4 gange om året. Der er stor åbenhed om rådets arbejde, og dagsordener og referater m.v. fra rådets møder er tilgængelige her på kl.dk.

Kommissorium for Kommunernes It-Arkitekturråd (pr. 5. april 2016).

Nyheder om Kommunernes It-Arkitekturråd

 • Skal du også med til Kommunernes Digitaliseringstræf 2018?

  Digitalisering handler om mennesker – ikke kun om ny teknologi. Kommunernes Digitaliseringstræf i Kolding den 29. maj 2018 giver ny inspiration til dit lederskab af den digitale transformation af jeres kommune – med og for mennesker. Skal du med?

 • KL byder velkommen ved fællesoffentlig digitaliseringskonference 2018

  Når dørene slås op den 23. april til konferencen Fællesoffentlig Digital Arkitektur 2018 ("FDA2018"), vil Digitaliseringsstyrelsen, Danske Regioner og KL i regi af Styregruppen for Data og Arkitektur byde alle interesserede it-arkitekter velkommen.

 • Rammearkitekturpuljen 2018: Modtagere udpeget

  Fem kommuner har netop fået besked fra KL om, at de i 2018 modtager støtte til brug af rammearkitekturen i initiativer om så forskellige emner som Økonomi, Organisation, Klassifikation, Brugerportalinitiativet og Leverandøradgang til vedligehold af systemoverblik i KITOS.

 • Machine Learning skal bidrage til overblik over omskiftelig lovgivning og borgerforløb

  Da Kommunernes It-Arkitekturråd mødtes for 24. gang var flere drøftelser præget af emnet Machine Learning. I takt med at teknologien udbredes, bliver muligheden for at anvende de mønster- genkendende algoritmer afprøvet i fælleskommunale projekter. Men der var også andre interessante emner på dagsordenen.

Annonce
Annonce

Annonce