Indhold

Artikler

 • 14.12.17

  Kommunale budgetter rammer lige i plet

  En foreløbig opgørelse af de kommunale budgetter for 2018 viser, at de rammer lige i plet i forhold til det aftalte mellem KL og regeringen i økonomiaftalen. KL-formand Martin Damm glæder sig over det stærke kommunale sammenhold i budgetlægningen.

 • 12.12.17

  Tilpasser I hjælpen, når borgeren udvikler sig?

  Kommunerne opstiller i stigende grad mål for borgere, der visiteres til en social ydelse. Men i hvilket omfang tager kommunen stilling til konsekvenserne for ydelsen, før og efter at målene er nået? Svaret på dette spørgsmål er afgørende for en bedre styring på det sociale område. Tekst af Mette Rosenbeck og Louise Tarp Thorgaard, begge er chefkonsulenter i KL’s Økonomiske Sekretariat

 • 12.12.17

  Udvikling i lægers brug af besøg i hjemmet blandt ældre

  Formålet med denne analyse er at belyse almen praktiserende lægers brug af besøg i hjemmet blandt ældre patienter, herunder regionale og kommunale forskelle og udviklingen i antallet af lægebesøg i hjemmet fra 2009 til 2016.

 • 05.12.17

  Så er der åben for tilmelding til Kommunaløkonomisk Forum 2018

  Forummet afholdes 11. - 12. januar 2018 og årets tema er politisk lederskab i en opgangstid.

 • 01.12.17

  Topledelsen skal sætte data på dagsordenen

  Hvis data for alvor skal bruges som et styringsværktøj i kommunerne, spiller topledelsen en helt central rolle. Sådan lyder et af budskaberne fra økonomidirektør Klaus Christiansen, Viborg Kommune, der var blandt oplægsholderne på KL’s datakonference d. 30. november.

 • 29.11.17

  Potentialepakker viser Hedensted Kommune nye veje

  På KL’s konference ”Når data skaber velfærd” torsdag d. 30 november kan deltagerne bl.a. høre om, hvordan Hedensted Kommune arbejder med potentialepakker, der giver kommunen mulighed for at hente inspiration fra andre kommuner.

Annonce

Annonce
Annonce

Annonce