Indhold

Kodeks for god ledelse

Nyheder

 • 21.02.18
  Temadage

  Borgernes forventninger stiller krav til toplederens satsning på sociale medier

  Digital ekspert Benjamin Rud Elberth opfordrer den kommunale topleder til at sikre det rette fundament for kommunens satsning på sociale medier og digitalisering. For hvis kommunerne bruger de sociale medier rigtigt, er der både omdømme, penge og tilfredshed hos borgerne på spil.

 • 06.02.18
  Temadage

  Jesper Højberg: Krav om effektivitet, innovation og dialog kalder på en kommunikerende topleder

  Høje forventninger til den kommunale service samt borgere, der kræver inddragelse og dialog – og kræver den hurtigt, stiller store krav til den kommunale topleder anno 2018 og til hans kommunikative evner.

 • 11.01.18
  Temadage

  Temadag om strategisk kommunikation for topledere

  Kommunikation er en vigtig del af ledelsesopgaven for alle landets topledelser. Tilmeld dig KL’s temadag om strategisk kommunikation for kommunale topledere d. 30. april, og bliv klogere på, hvordan kommunikation kan understøtte dig og din kommune i at nå jeres mål.

 • 22.11.17

  KL kvitterer for ny data og viden om ledelse

  Regeringens Ledelseskommission offentliggjorde onsdag resultaterne af en stor spørgeskemaundersøgelse, der giver vigtig og aktuel viden om, hvordan de offentlige ledere ser på deres lederjob og rammevilkår, og hvad der motiverer dem. KL kvitterer for, at der er blevet lavet en solid undersøgelse og ser frem til at bruge den viden til videre drøftelser og udvikling af ledelse.

 • 13.10.17
  Pressemeddelelse

  FGU-aftale: Ærgerligt, at regeringen dropper ambition om fuldt kommunalt ejerskab

  "Vi har forpasset muligheden for at lave en endnu bedre uddannelse til en stor gruppe unge, som har alvorligt brug for noget andet, end det de får i dag. Men nu ligger aftalen klar, og vi er klar til at trække i arbejdstøjet og gøre vores for at få opgaven til at lykkes. "

Annonce

Annonce
Annonce

Annonce