Indhold

Presse og nyheder

Pressekontakt

Telefon 3370 3333. Telefonen viderestilles uden for kontortid. Bemærk, at du ikke kan sende beskeder til telefonnummeret.

Pressemeddelelser

Debatindlæg

 • Debat: Hvem betaler databøderne? 11.12.17

  Debat: Hvem betaler databøderne?

  Det kan få store konsekvenser for velfærden til borgerne, hvis offentlige myndigheder skal have bøder for at overtræde den kommende databeskyttelsesforordning, skriver Pia Færch i debatindlæg.

 • Investér i den nære sundhed – skab de rette rammer for fremtidens sundhedsvæsen 30.11.17

  Investér i den nære sundhed – skab de rette rammer for fremtidens sundhedsvæsen

  Det er i hverdagen og det nære, vi skal sætte ind. Det er nu, vi skal være ambitiøse for fremtidens sundhedsvæsen – for patienternes og deres pårørendes skyld, skriver KL, FOA og Dansk Sygeplejeråd i et debatindlæg.

 • Debatindlæg: Tænk dig om, før du ikke stemmer 17.11.17

  Debatindlæg: Tænk dig om, før du ikke stemmer

  Vi har alle et ansvar for at holde liv i demokratiet. Det gør vi ultimativt den 21. november, når vi stemmer. Men vi gør det også den 22. november ved at engagere os, skriver formændene for KL, Danske Regioner og DUF i et fælles debatindlæg.

Nyheder

 • 11.12.17

  Læger tager sjældnere på sygebesøg hos ældre

  Siden 2009 er antallet af praktiserende lægers sygebesøg hos 65+-årige faldet med 32 procent, og andelen, der får besøg, er faldet fra 14 til 10 procent. Med lægernes nye overenskomst er der forhåbning om, at flere vil aflægge sygebesøg, og det forventer man sig meget af i KL, hvor man arbejder på at knytte kommuner og praktiserende læger tættere sammen.

 • Lokalpolitikere får spørgeskema om chikane og trusler 04.12.17

  Lokalpolitikere får spørgeskema om chikane og trusler

  Økonomi- og Indenrigsministeriet, KL og Danske Regioner sender skema ud til medlemmer af byråd og regionsråd med spørgsmål om chikane, trusler, hærværk og vold.

 • Ny betænkning begrænser kommunernes råderum for folkeskolen 29.11.17

  Ny betænkning begrænser kommunernes råderum for folkeskolen

  Et flertal i Undervisningsudvalget lægger med deres bidrag til en ny betænkning til lovforslaget om lempelse af Fælles Mål op til kraftigt at begrænse kommunernes råderum for folkeskolen. Det vækker stor bekymring hos KL.