Indhold

Presse og nyheder

Pressekontakt

Telefon 3370 3333. Telefonen viderestilles uden for kontortid. Bemærk, at du ikke kan sende beskeder til telefonnummeret.

Pressemeddelelser

Debatindlæg

Nyheder

 • Kommunernes sagsbehandling overholder fastsatte mål 21.02.18

  Kommunernes sagsbehandling overholder fastsatte mål

  Nye tal for kommunernes sagsbehandlingstider på bygge- og miljøområdet viser, at kommunerne fortsat lever op til de aftalte servicemål. Kommunerne prioriterer den lokale erhvervsvenlighed, lyder det fra KL.

 • Debatindlæg: Fælles kan vi løfte trivsel og læring i dagtilbuddene 20.02.18

  Debatindlæg: Fælles kan vi løfte trivsel og læring i dagtilbuddene

  Debatindlæg: I landets dagtilbud skal læring ske ud fra børnenes perspektiv, gennem leg og i samværet med kvalificerede voksne. Det kræver høj pædagogisk kvalitet og et godt forældresamarbejde, men giver til gengæld en tryg og stimulerende hverdag for vores børn, skriver Leon Sebbelin og en række andre aktører i et debatindlæg.

 • 19.02.18

  Danske byboer bruger mange penge på boligen

  Knap hver fjerde indbygger i de danske storbyer bruger over 40 procent af deres disponible indkomst på at betale husleje eller boliglån. Det overgås i EU kun af grækerne, viser en ny Momentum-analyse. Mange borgere og studerende med relativt lave indkomster, samt en høj boligkvalitet, der sætter grænser for hvor langt ned prisen kan komme, forklarer den høje andel. Det udfordrer kommunerne, når de skal finde boliger til borgere.